Lifestyle

BMW X6 ILI INTELIGENTNA ZVER?

bmw-x6-ili-inteligentna-zver

Super mašini, kakav je novi BMW X6, slogan “Čista dominacija” stoji gotovo idealno.  Bezobrazan i provokativan,  ovaj momak pleni lepotom svojom atletskom karoserijom vozila zajedno sa novim, osobenim dizajnerskim jezikom koji je iskazan u vrhunskoj ekskluzivnosti i vizionarskim tehnologijama kao što je impresivna BMW prednja rešetka „Iconic Glow“.

Sve ovo prvenstveno ukazuje na jedno: na apsolutnu dominaciju, koju potpuno novi BMW X6 demonstrira zdravo za gotovo na svakom putu zahvaljujući moćnom motoru, preciznom ogibljenju i elementima kao što je paket xOffroad. 

DOMINIRA BRZINOM VAŠEG PULSA

Na prvi pogled, mišićava karoserija novog BMW X6 ukazuje na čistu snagu koja spava u močnom benzinskom motoru BMW TwinPower Turbo sa 8 cilindara i 530 ks. Njegov atletski dizajnerski jezik krunisan je stamenim M aluminijumskim točkovima od 22“ u V-spoke stilu zajedno sa dodatnim sportskim detaljima. Opcije opreme kao što su BMW prednja rešetka „Iconic Glow“, BMW Lasersko svetlo u X dizajnu i Panorama stakleni krov Sky Lounge daju dodatne osobene akcente.
Enterijer je jednako impresivan sa ekskluzivnim dizajnerskim detaljima kao što su staklene aplikacije „CraftedClarity“, sportska sedišta i ambijentalno osvetljenje.

NIJE KOKTEL, ALI JESTE TEPIH DOBRODOŠLICE I MASAŽA

Ukoliko auto parkirate u mraku, X6 će vam pomoći da lakše uđete u automobil. Funkcija svetlosnog tepiha dobrodošlice projektuje ambijentalnu svetlosnu grafiku ispred vrata vozila. 

Lako je biti predvodnik sa BMW X6: sa ponudom ultra-modernih tehnologija i elemenata koji dopuštaju da svako putovanje bude dizajnirano sa maksimalno mogućim komforom. Inovativni elementi kao što je Digitalni ključ, držači za čaše sa kontrolom temperature ili impresivni Kontrolni ekran na dodir od 12,3″ pružaju vam podršku u svakoj situaciji.

I, zahvaljujući sistemu zabave Professional za zadnja sedišta, komfornim sedištima sa funkcijom masaže i ventilacijom pored paketa Ambijentalnog vazduha, u ponudi je maksimalna količina zabave i odmora.

Uz sve tehnologije i elemente kao što je BMW Head-up Display, novi BMW X6 i dalje ima više nego dovoljno prostora za brojne asistente i servise. Opremljen najnovijom generacijom BMW sistema za asistenciju kao što je Asistent za vožnju unazad ili Asistent za profesionalnu vožnju sa uključenim Asistentom za upravljanje i praćenje te podrškom za manevrisanje na tesnom prostoru, upozorenjem na lokalnu opasnost i napuštanje kolovozne trake s aktivnom zaštitom od bočnog sudara, on garantuje maksimalni nivo bezbednosti u svakom trenutku. I, zahvaljujući inovativnom sistemu kontrole glasom BMW Intelligent Personal Assistant, možete se koncentrisati na ono što je najvažnije: čisto zadovoljstvo vožnje.

Nakon svega prethodnog, lako dolazim do zaključka da novi X6 nije samo automobil. On je stan u malom koji omogućava toliko potreban komfor i udobnost, ali nadasve uštedu onog najvažnijeg resursa koje zovem -VREME.

I to opet zahvaljujući novim tehnologijama utkanim u svaki aspekt ovog nemačkog lepotana na četiri točka čiju probnu vožnju možete zakazati u Radulović Group Novi Sad i Beograd .

Foto: www.press.bmwgroup.com

Podeli:
error: Content is protected !!