TheBlog.rs  nastao je kao plod dugogodišnje ljubavi prema pisanoj reči i iskustva u komunikacijama. Sve je počelo vrlo spontano, u mojim ranim dvadesetim godinama kada sam upisala Novosadsku novinarsku školu. Tada počinjem da shvatam priču koja ima “ono nešto”.

Završivši Školu, zanat sam sticala u redakciji jednog novosadskog lista, potom Televiziji Novi Sad. S terena na teren, praćenja sportskih i gradskih priča rađa se ljubav prema novinarstvu.

Imajući u vidu da je sport oduvek igrao značajnu ulogu u mom životu, upisujem Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu i diplomiram na temu Upravljanja sportskim organizacijama. Znanje stečeno na Fakultetu primenjujem u Tenis klubu Petar Mišić gde realizujemo raznovrsne programe Škole tenisa, Kardio tenisa, Individualne časove. Naš porodični Klub prvi je u Vojvodini licenciran od strane Cardio Tennis America, na šta smo naročito ponosni.

Paralelno sa Fakultetom, odlazim na Televiziju Panonija gde se zapošljavam kao novinar. Iskustvo koje tamo stičem kroz saradnju sa kolegama iza kamere bila je od neprocenjivog značaja. Posle nekoliko godina, novinarsko angažovanje nastavljam u oblasti PR-a. Krajem 2019. godine napuštam posao stručnog saradnika u javnom sektoru gde sam radila poslednjih 15 godina. Ta odluka ispostavila se jako dobrom imajući u vidu da se svi mi vremenom menjamo i težimo sopstvenom rastu i boljitku.

Februara 2020. godine počinje sa radom moja Škola plivanja za odrasle.  Jedinstveni programi plivanja za odrasle osmišljeni su da se kandidati, pre svega, oslobode straha od vode i nauče pravilnom izvođenju plivačkih tehnika bez obzira na broj godina.

HOBI

Slobodno vreme rezervisano je za plivanje, čitanje knjiga i kafu sa prijateljima. Volim putovanja, jedan od najlepših gradova u kojem sam boravila je Jerusalim. 

Mišljenja sam da je rad na sebi od izuzetne važnosti. U svakodnevnom životu trudim se  da primenjujem lekcije iz  koučing-a, koje  mi pomažu da budem najbolja verzija sebe i suočim se sa problemima iz nekog drugog ugla …

SAJT POSVEĆUJEM RODITELJIMA KOJI SU DALI SVOJ MAKSIMUM KAKO BI ME USMERAVALI NA PRAVI PUT I ISPRAVNE STVARI U ŽIVOTU

Iako nisu pored mene, dugujem im veliku zahvalnost.

Služim se engleskim i rumunskim jezikom.

P.S. Veliko hvala kolegi Draganu, developer-u koji je uvek tu kada zatreba 🙂   

 

error: Content is protected !!