Lifestyle

BILIONER- NEKRETNINA “TEŠKA” 250 MILIONA DOLARA

bilioner-nekretnina-teska-250-miliona-dolara

Preduzetnik Brus Makovski  ima čime da se pohvali. Bavio se dizajnom mega jahti i ženskih torbi a od 2017. godine ima novi hobi- nekretnine. I to kakve. 

Čovek koji je zajedno sa suprugom tričavih 30 godina dizajnirao ženske torbe, u biznis sa nekretninama uplovio je 2008. godine nakon što je prodao kompaniju koja je imala 1300 prodajnih objekata u Americi.

Nije teško shvatiti da se luksuzni domovi u najelitnijim krajevima Los Anđelesa dobro prodaju, međutim, da li je tako i sa 924 Bel Air Rd vilom? 

Makovski je inspiraciju za kuću pronašao u mega jahtama. Kakao kaže, želeo je da ima mega jahtu na zemlji.  Objekat ima 12 spavaćih soba, 21 kupatilo i 3 kuhinje. Infiniti bazen i bioskopska dvorana sa 40 sedišta u Džems Bond stilu čine se dobrim za zabavu.

Kupac u paketu “dobija” i heliodrom, 12 ekskluzivnih automobila marke Bugati, Mercedes i Rols-Rojs. Gradnja objekta trajala je 4 godine.

Potencijalnim kupcima suma od 250 miliona dolara činila se previsokom tako da je tržišna vrednost Bilionera smanjena na 150 miliona zelenih novčanica.

Foto:www.924belair.com

Podeli:
Tags:
error: Content is protected !!