Lifestyle

DA LI JE FILM “A STAR IS BORN” BAŠ ONO ŠTO NAM TREBA OVE ZIME?

da-li-je-film-a-star-is-born-bas-ono-sto-nam-treba-ove-zime
Moram priznati da se nisam nadala toliko dobrim komentarima na račun filma, još manje
upečatljivoj ulozi jedne od najpopularnijih pevačica i šarmantnog Bredlija Kupera. 
 Ostvarenje je četvrti rimejk istoimenog filma čija je premijera održana davne 1937. godine

Romantična drama The Star Is Born jedan je od  filmova predloženih za nagradu američke filmske akademije koja se održava sledećeg meseca u Los Anđelesu. Nominovan je u 8 kategorija, među kojima su nagrade za: najbolji film, najbolji glumac, najbolja glumica, najbolja sporedna muška uloga i najbolja pesma ( “Shallow”).

Režiju potpisuje Bredli Kuper, glavnu ulogu pored njega tumači Lejdi Gaga. U pitanju je  ljubavna priča muzičara (što bi amerikanci rekli hard drinker-a)  koga glumi Kuper i nove muzičke zvezde  čiji lik tumači Gaga. Film je premijerno prikazan na festivalu u Veneciji, nakon toga i u Americi. 

RADNJA FILMA

Kantri pevač Džek Mejn završava svoj koncert u Kaliforniji nakog kojeg sa polubratom Bobijem odlazi na piće u lokalni bar. Tamo upoznaje Eli, konobaricu i pevačicu. Iste večeri, Eli priča o problemima sa kojima se suočava na putu karijere koju želi da izgradi. Džek poziva Eli da bude njegov gost na predstojećem koncertu, u početku odbija… Nakon toga odlaze na turneju u Arizonu. Tamo saznaje da je njegov menadžer i polubrat Bobi prodao porodičnu kuću.

Tada počinju problemi između dvoje ljudi koji su se zavoleli…

Sve pesme napisao je Bredli Kuper, a u filmu su izvedene uživo.

Foto:Youtube/Printscreen

Podeli:
error: Content is protected !!