Zabava

KINESKI HOROSKOP ZA 2020.-GODINU PACOVA

kineski-horoskop-za-2020-godinu-pacova

Nekako pred sam kraj godine, deo moje uobičajene rutine je kupovina štampe koja se odnosi na predikciju nadolazećeg perioda u trajanju od 365 dana. Znatiželja koju rešavam čitajući časopise i kliktanjem u pretraživač deo je zabave koju ne propuštam. Isto tako, sumiram rezultate prethodne i vučem paralelu da li se, ili nije, (barem delom) ostvarilo ono što su mi zvezde planirale za posao, ljubav, novac …

Sada bi moj drugar, profesor matematike, upitao: Veruješ u to? Verovala ili ne, volim da čitam šta donosi 2020. godina. Evo kratkog osvrta na horoskop sreće za 2020. godinu. 

PACOV, BIVO, MAJMUN, ZMAJ

Iako su rođeni u ovim znakovima tokom vladavine Svinje uspeli da uštede novac, naredne godine trebali bi da obrate pažnju i da se čuvaju krađe i lopovluka.  Maj, jun, avgust i oktobar su najpovoljniji meseci u godini, dok su manje srećni februar, jul, septembar i novembar.

Valjalo bi čuvati se ljubomornih scena naročito tokom aprila i novembra. Nepogodni periodi za brak i ulazak u emotivnu vezu su tokom januara, februara, jula i septembra. Ukoliko želite zdrave odnose, moraćete praviti kompromise. Strpljenje i realan pogled na život  ključni su za ova tri znaka kineskog horoskopa.

Što se posla tiče, dobro je nastaviti sa planovima koje ste započeli tokom 2019. godine. Takođe, tokom naredne godine upoznaćete mentore-ljude voljne da vam pomognu u poslu.  Zvezde kažu da nije vreme za investicije, stoga je dobro ostati “budan” naročito tokom jula.

Rođene u znaku Pacova, Bivola, Majmuna i Zmaja pratiće dobro zdravlje ali valjalo bi obratiti pažnju da ne dođe do povreda izazvanih metalnim predmetima.

 TIGAR, SVINJA, PETAO, ZMIJA 

Harmonija će rođenima u godini Tigra, Svinje, Petla i Zmije biti gotovo zagarantovana. Povoljni meseci su mart, maj, juli i decembar dok su nepovoljni februar, jun, avgust i novembar. Emotivni život imaće svojih uspona i padova, biće naglašena ljubomora. Preporučljivo je odvojiti vreme za drugu polovinu i organizovati romantična putovanja u dvoje. Povoljni periodi za sklapanje braka su tokom marta i decembra. 

Osećaj za biznis biće naglašen u maju dok narednog meseca treba izbegavati pozajmljivanje novca. U prevodu-računajte isključivo na sebe. Generalno gledano, godina pacova je  izuzetno dobra za investiranje. Zaboravite na pohlepu. Kineski horoskop kaže da je godina pred vama manje povoljna po zdravlje i vitalnu energiju. Trebalo bi obratiti pažnju na misli i hranu koju konzumirate. Savet je da slobodno vreme provedete pored vode-u blizini reka, mora, okeana.

Uz dosta truda, pravazićićete probleme koji mogu nastati 2020. godine.

ZEC, KOZA, KONJ, PAS

Jako povoljna godina za sve pripadnike navedenih znakova naročito tokom februara, maja, jula, avgusta, septembra i novembra. Fokusirajte se na sve što ima veze sa romantikom i izbegavajte površne odnose sa partnerima. Prepirke mogu nastati usled manjka samopouzdanja ili iskušenja. Naredna godina veoma je dobra za sklapanje braka i rođenje deteta.

Što se posla tiče, obratite pažnju na ugovore koje potpisujete. Uprkos diplomatiji, ljudi oko vas neće baš biti raspoloženi za saradnju. Do novca ćete doći sopstvenim trudom. Biće tračeva i izdaja. Takođe, neophodno je postaviti realne ciljeve.

Zdravlje će biti izuzetno dobro u 2020. godini. Nemojte juriti za novcem jer to može stvoriti određene probleme. 

Foto:Pixabay 

 

Podeli:
error: Content is protected !!