Zabava

MARK RONSON:VOLIM KLASIKU UPAKOVANU U MODERNO

mark-ronson-volim-klasiku-upakovanu-u-moderno

Danas je poznat po saradnji sa Adel, Lejdi Gagom, Bruno Marsom, Majli Sajrus, Dua Lipom… Međutim, zagledavši se u biografiju jednog od najplaćenijih producenata današnjice shvatam da je njegov put bio sve samo ne monoton.

Mark potiče iz izuzetno bogate porodice: otac mu je bio trgovac nekretninama dok je majka  bila muzički producent. U muziku se zaljubio sa 13 godina i od tada radio kao di džej, tekstopisac, producent. Popularnost je stekao radeći sa zvezdama. Jedan od njegovih definitivno najvećih hitova je Uptown Funk, slede Valerie, Joanne, Nothing Breaks Like a Heart”  …

Pre nekoliko dana dobio je Oskara za pesmu Shallow koju je napisao zajedno sa Lejdi Gagom. Pre Oskara, kvalitet njegovog rada potvrđuju Brit  i Gremi nagrade.

Kruna dosadašnje karijere je produkcija posthumnog albuma Majkla Džeksona pod nazivom “Michael”.

PRIVATAN ŽIVOT

Učestvovao je u dokumentarnom filmu Ejmi Vajnhaus i osnivač je istoimene fondacije. Sarađivao je sa organizacijom PETA i promovisao modu koja isključuje nošenje krzna.

Da je Ronson idealan kandidat za promocije kvalitetnih brendova, pokazuju i učešća u reklamnim kampanjama za Leksus, Koka-Kolu, Hyundai, Tomi Hilfiger (davne 1990. godine ). U više navrata bio je prograšen za naj-stilizovanijeg muškarca od strane čitalaca GQ Magazina.

Kada su ga pitali, koja je tajna dobre produkcije odgovorio je: “Volim klasiku upakovanu u moderno”

Živi na relaciji: London-Los Anđeles-Njujork, prati Premier Ligu i navija za Njujork Nikse.

Od prošle godine zabavlja se sa pevačicom Rebekom Švarc.

Foto:FB, Insta Mark Ronson

 

Podeli:
Tags:
error: Content is protected !!