Lifestyle

ŠTA NAM DONOSI GODINA SVINJE?

sta-nam-donosi-godina-svinje

Poslednji znak kineskog Zodijaka počinje 5. februara 2019. i traje do 24. januara 2020. godine. Imajući u vidu da je godina Svinje poslednja u nizu, važno je zaokružiti poslovne i privatne aktivnosti

Tokom ovog perioda, idealno bi bilo investirati u nekretnine i hartije od vrednosti. Generalno gledano, sve se vrti oko finansija i poslovnih uspeha. Takođe, osobe koje vam unose napetost i nervozu valjalo bi udaljiti od sebe baš kao i nekvalitetne ljubavne odnose.

Ulaganje u sopstveni biznis biće pravi pogodak, naročito ukoliko je u sferi poljoprivrede. Takođe, 2019. godina dobra je za osnivanje porodice.

PLANIRANJE

Kako bi naredni ciklus počeo baš kao što želimo, neophodno je napraviti planove. Čak i one koji se tiču rekreacije odnosno zdravog načina života. Kinezi savetuju da vežbanje duha i tela mora biti nastavljeno i tokom 2019. godine kako bi postigli očekivani unutrašnji balans.

Crveno-bele odevne kombinacije će ove godine biti popularne u modnom svetu zbog simbolike koju nose. Crvena je boja uspeha, dok bela boja donosi harmoniju i spokoj.

Godina zemljane svinje biće posebno pogodna za one rođene 1923., 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995. i 2007. godine.

Foto:Pixabay

Podeli:
error: Content is protected !!