IT

GOOGLE+ PRESTAJE DA POSTOJI

google-plus-prestaje-da-postoji

Američki gigant odlučio se na ovaj korak zbog slabog korišćenja i izazova uključenih u održavanje uspešnog proizvoda koji ispunjava očekivanja korisnika.

 Novi korisnici, od 04. februara nisu u mogućnosti da kreiraju naloge i zajednice. Oni koji koriste G-Suite i dalje će moći da se prijavljuju i objavljuju sadržaje kao i do sada.

 Američka kompanija savetuje svima koji imaju nalog na gmail-u da provere inbox imajući u vidu da je bilo veoma jednostavno kreirati nalog i na njihovoj društvenoj mreži.

Ili, jednostavno kliknite na: https://plus.google.com/

 

 

 
ŠTA KAŽE GOOGLE U OBAVEŠTENJU KORISNICIMA:
  • Vaš Google+ nalog i Google+ stranice koje ste napravili ćemo 2. aprila povući i početi da brišemo sadržaj sa Google+ naloga za ličnu upotrebu. Pored toga, izbrisaćemo slike i video snimke sa Google+ koje imate u Arhivi albuma i vaše Google+ stranice;
  • Ako ste vlasnik ili moderator Google+ zajednice, možete da preuzmete i sačuvate podatke za svoju Google+ zajednicu;

  • Ako se na sajtove i u aplikacije prijavljujete pomoću dugmeta Google+ prijavljivanje, to dugme će prestati da funkcioniše u narednim nedeljama. U nekim slučajevima, može da bude zamenjeno dugmetom Prijavljivanje preko Google-a. I dalje ćete moći da se prijavljujete pomoću Google naloga gde god vidite dugme Prijavljivanje preko Google-a.

  • Ako ste Google+ koristili za komentare na svom sajtu ili drugim sajtovima, ova funkcija će biti uklonjena iz Blogger-a do 4. februara, a sa drugih sajtova do 7. marta. Od 2. aprila 2019. ćemo početi da brišemo sve Google+ komentare na svim sajtovima.

Na kraju obraćanja,  Google+ tim se zahvaljuje korisnicima  što su Google+ učinili tako posebnim.

 

 

Podeli:
error: Content is protected !!